, ,

Sucul de napi

Nicio altă legumă nu conține un procentaj atât de ridicat de calciu ca sucul din frunze de napi, calciul reprezentând peste jumătate din celelalte minerale și săruri la un loc.

Prin urmare, este un aliment cât se poate de bun pentru creșterea copiilor și pentru oricine prezintă o slăbire a oaselor, de orice formă sau natură, inclusiv a dinților. Prin combinarea sucului din frunze de napi cu suc de morcovi și păpădie, obținem cel mai eficient mod de a ajuta la întărirea dinților și a întregii structuri osoase a organismului. Conținutul de magneziu foarte ridicat al păpădiei, împreună cu calciul din frunzele de napi și cu elementele chimice din morcovi se combină, conferind structurii osoase duritate și rezistență.

Conținutul de potasiu este de asemenea foarte ridicat în frunzele de napi, ceea ce se concretizează prin calitatea sa puternic alcalină, în special în cazul în care este amestecat cu suc de țelină și morcovi. Prin urmare, este excelent pentru reducerea hiperacidității. Frunzele de napi mai conțin și cantități importante de sodiu și fier.

Carența de calciu, oricât li s-ar părea de ciudat novicilor, rezultă foarte frecvent în urma consumului de lapte de vacă pasteurizat. Desigur, consumul permanent de produse făinoase, din zahăr și cereale, se concretizează de asemenea printr-un deficit de calciu, cu toate că aceste alimente au un conținut foarte bogat de calciu, însă acesta este la fel de anorganic ca și cel folosit pentru obținerea cimentului.

Celulele și țesuturile din organismul omului nu pot să folosească acest tip de atomi de calciu anorganic în scopuri constructive. De fapt, fluxul sanguin (ca urmare) trebuie să le dea la o parte din cale, astfel încât să nu îi afecteze activitățile și funcțiile.

La fel cum și noi dăm de-o parte lucrurile care ne încurcă propria noastră libertate de acțiune, și sângele dă la o parte mulți din acești atomi anorganici în capetele vaselor de sânge. Cum cele mai convenabile dintre acestea se află la nivelul rectului, aici se produce o acumulare treptată a acestui deșeu, până când se lărgesc suficient de mult pentru a deveni incomode, iar denumirea lor se schimbă în cea de hemoroizi.

În condițiile în care mulți oameni includ în alimentația lor cotidiană cantități excesive de alimente anorganice, devitalizate, este cât se poate de natural să constatăm că aproape jumătate din ei suferă de hemoroizi, dar fără să o știe.

 

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] crudă obținut atât din frunze, cât și din rădăcină, combinat cu suc de morcovi și suc de frunze de napi ajută la vindecarea afecțiunilor coloanei vertebrale și a altor afecțiuni osoase și, de […]

Comments are closed.