, , ,

Sucul de ardei gras (verde)

Sucul de ardei gras conține din abundență siliciu, care este foarte necesar unghiilor și părului. Canalele lacrimale și glandele sebacee au de asemnea mult de câștigat de pe urma consumării acestui suc.

În combinație cu sucul de morcovi, în proporție de un sfert până la jumătate suc de ardei, este un adjuvant important pentru vindecarea petelor de pe piele, mai ales dacă se administrează concomitent și irigații de colon și clisme, cu destulă regularitate pentru îndepărtarea reziduurilor acumulate la nivelul colonului, în timp ce progresează și procesele de curățire a organismului.

Persoanele care sunt deranjate de gazele acumulate pe traseul intestinal și cele care suferă de colici sau de flatulență, au constatat o calmare semnificativă în urma consumului zilnic a unei jumătăți de litru din această combinație. În plus, trebuie să se bea și o jumătate de litru de suc de morcovi și spanac pe zi. Desigur, aceste sucuri nu trebuie să fie administrate o singură dată. De fapt, se obțin rezultate mai bune chiar dacă această cantitate zilnică este consumată în ritm de un pahar la una, două, trei ore. Norman Walker prefera să le bea înainte și între mese.