, ,

Corpul tău are nevoie de atenție

Corpul tău este casa în care trăiești. Prin analogie, este asemenea clădirii în care ai casa. Aceasta are nevoie, cel puțin din când in când de atenție. Acoperișul s-ar putea crăpa, țevile s-ar putea înfunda, termitele pot găuri podeaua și pereții, și multe alte cazuri de deteriorare pot apărea. Asemenea se întâmplă și în cazul corpului fizic. Fiecare funcție și activitate a organismului tău, zi și noapte, fizică, mentală și spirituală depind de atenția pe care le-o acorzi.

Tipul și calitatea hranei pe care o introduci în corp este de importanță vitală pentru fiecare etapă a existenței tale. Nutriția bună reconstruiește și regenerează celulele care constituie corpul tău fizic. Hrana nedigerată și procesul prin care reziduurile sunt eliminate, în afară de fermentație și putrefacție, sunt dependente de tipul hranei. Posibilitatea atingerii oricărui grad de sănătate vibrantă este împiedicată dacă fermentația are loc, se acumulează și este reținută de către corp.

Eliminarea hranei nedigerate și a altor produși reziduali este la fel de importantă ca digestia și asimilarea corespunzătoare a hranei. De fapt, nu mă pot gândi la nimic mai semnificativ și vital decât prevenirea pericolului datorat efectelor inevitabile ale toxemiei și intoxicării, care rezultă din neglijarea și eșuarea eliminării materiilor fecale și reziduurilor.

Puțini realizăm că, eliminarea defectuoasă a produșilor reziduali din organism, cauzează atâta fermentație și putrefacție în intestinul gros ( colon), încât acumularea neglijată a acestui deșeu, duce încet încet la deces.

 

Infirmitatea și boala la orice vârstă, sunt rezultatul direct al încărcării organismului cu hrană lipsită de vitalitate; și în același timp al lăsării intestinelor încărcate cu materie reziduală”   – Dr Norman Walker