,

Concluzia unui Dr care a trăit peste 110 ani

              ”Din experiența mea de peste o jumătate de secol în cercetare și observații – asemnea multor altora – m-am convins că rădăcina aproape a tuturor afecțiunilor care marchează organismul omului poate să fie identificată în retenția deșeurilor în organism și în malnutriție. Putem să avem mai multe mese pe zi și totuși să fim înfometați, din cauza carenței de elemente vitale VII din alimentele noastre.

                Malnutriția rezultă în urma hrănirii organismului cu alimente care au fost încălzite sau procesate într-o asemenea măsură, încât viața atomilor și a moleculelor care compun aceste alimente, pur și simplu a dispărut. Atomii și moleculele moarte nu pot nici să întinerească și nici să regenereze celulele organsimului. Consumul unor asemenea alimente se concretizează prin înfometarea celulelor, care la rândul ei duce la apariția imbolnăvirilor și a diferitelor afecțiuni.

                În esență, este absolut miraculos că omul modern poate să trăiască atât de mult, cu genul de hrană care prevalează în alimentația din zilele noastre. Uimitor nu este faptul că omul trăiește cu hrana pe care o consumă, ci mai curând faptul că trăiește în ciuda hranei pe care o consumă.

                În condițiile în care îmbolnăvirile și afecțiunile de care suferă omul pot fi atribuite malnutriției, răspunsul la această problemă, într-un mod cât se poate de firesc, ar fi curățarea organismului de acumularea de reziduuri care pot reprezenta cauza unor afecțiuni îndelungate și adoptarea unui mod de alimentație hrănitor, cu cele mai VITALE  alimente pe care le are la dispoziție omul, în scopul restabilirii și al consolidării acelei stări naturale de bine pe care am fost învățați să o considerăm ca fiind dreptul nostru prin naștere.”

Norman Walker, doctor în științe