,

Concluzia Dr Norman Walker despre apă

                ”Timp de secole, milioane de oameni au băut apa pe care au avut-o la dispoziție și nu au murit pe loc din această cauză.

                Cu toate acesta însă, nu se poate ști cu siguranță câte milioane de oameni au suferit intens și au murit înainte de vreme din cauza colmatării venelor și arterelor. Acumularea de calciu anorganic, pe parcursul întregii vieți, calciu ingerat odată cu apa naturală, fără îndoială că a trecut nediagnosticată.

                Până de curând, și eu beam apa pe care o aveam la dispoziție, fără să mă gândesc la calciul care se află ascuns în acest lichid.

                Desigur, foarte mulți ani am băut zilnic sucuri proaspete din legume și fructe crude. Acestea conțin cea mai bună apă naturală distilată, plină de elemente minerale organice. Consider că pot atribui pe deplin justificat actuala stare de sănătate înfloritoare, energie, vigoare și vitalitate cantităților mari de sucuri din legume pe care le-am consumat.

                Astfel, cu mai mulți ani în urmă am ajuns să fac mai multe descoperiri și recent am realizat și care este pericolul care se ascunde în apa naturală, ale cărei minerale sunt incompatibile cu utilizarea de către celulele organismului și care nu ar mai trebui să ne afecteze organismul  în zilele noastre. Este foarte posibil, din cauza faptului că organismul nu poate tolera acest gen de minerale, ca ele să fie deosebit de nocive pentru noi.

                Ca urmare, m-am hotărât să cercetez cu minuțiozitate această problemă și am descoperit soluția, respectiv să nu mai consum apă naturală, ci apă distilată, atât pentru băut, cât și pentru prepararea hranei. Și exact asta am făcut și în familie, cu beneficii care par să fie importante.

                Când am publicat disertația ”Apa – îți poate afecta sănătatea!” pe tema apei distilate, nu am avut nici intenția și nici scopul de a insufla în mintea cuiva frica sau de a influența oamenii să practice într-un  mod rigid ceea ce am expus în carte.

                Ești o individualitate morală liberă și alegerea între apa naturală și distilată îți aparține pe deplin și exclusiv. La urma urmelor, viața ta te privește pe tine personal. NUMAI TU poți să alegi să faci sau să nu faci lucruri care îți pot aduce boala sau sănătatea, o viață lungă și interesantă, fericită, plină de energie și vitalitate sau, dimpotrivă, o stare aproximativă de existență modestă, cu durata de câțiva ani, care să culmineze cu o îmbătrânire prematură, inutilă.

                Darul sănătății și al unei vieți împlinitoare ne este menit prin naștere, dacă vrem să ni-l cerem și să îl folosim.” Norman Walker – doctorul care a trăit 116 ani.