Testimonial: „Cele cinci zile altfel”

”Sunt Lavinia si vreau sa povestesc cateva randuri despre cele 5 zile de detox.
Atunci cand corpul nu iti mai functioneaza cum trebuie, iti pui anumite intrebari…cum este posibil?de la ce oare? Eee, consider ca majoritatea oamenilor doar isi pun aceasta intrebare nu si fac ceva pentru a gasi o rezolvare. Eu ma numar printre cei care au ales sa gaseasca o rezolvare si ma bucur enorm. 
Cand am aflat de Detox Center mi-am pus intrebarea : „ce ar fi sa incerc si eu?” Si asta am facut 😀.
Ma bucur foarte mult ca am descoperit aceasta echipa minunata. Si asa am inceput detoxifierea cu sucuri timp de 5 zile si tot o data cele 3 sedinte de colonohidroterapie. Am fost sigura ca am sa reusesc desi cei mai multi prieteni imi spuneau ca nu o sa pot…ca e foarte greu. Intr-adevar…este dar cine are bunavointa poate.
Prima zi, luni…am fost foarte buimaca de dimineata pentru ca eram obisnuita sa mananc dimineata…si bine…tot luni am facut si prima sedinta de colonohidroterapie dupa care m-am simtit foarte bine…mult mai usoara…chiar recomand persoanelor cu probleme. 
Ziua de luni a decurs ok dupa primul suc…insa seara m-a apucat o pofta acuta de…de toate…si ce am facut…? Nu am mancat…am baut apa cu lamaie si miere si m-am simtit foarte bine dupa. Apoi celelalte zile au decurs foarte bine…nu am simtit foame deloc…doar poftele ce isi faceau loc prin minte 😂am trecut si peste ele. Tin sa precizez ca sucurile sunt delicioase si nu au cum sa nu iti placa.
La finalul saptamanii, vineri…m-am simtit foarte bine si am slabit 2 kilograme, ceea ce m-a bucurat foarte mult…fara prea mult efort. 
Sunt la 5 zile dupa detox si mi-am reglat tranzitul si asta ma face cea mai fericita pentru ca pentru mine era o mare problema si un stres.
Chiar recomand persoanelor cu probleme aceasta cura de detoxifiere pentru ca nu e greu absolut deloc, trebuie doar un strop de bunavointa si ambitite bineinteles. 😊  ”